About CSinteractive BV

CSinteractive BV (CSi BV) is opgericht op 3 april 2010 (gelijk aan de wereldwijde lancering van de Apple iPad). CSi BV is een dochteronderneming van colorscan BV, een van de toonaangevende Nederlandse prepress bedrijven in het produceren van magazines, tijdschriften, catalogi, losbladige uitgaven en meer...

CSi BV produceert digitale publicaties voor op het web en alle mobiele en tablet platformen. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt, zorgen wij er voor dat de mogelijkheden voor het ontwikkelen en produceren van digitale publicaties oneindig zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Het conceptueel bedenken en produceren van digitale publicaties voor tablet devices, mobile devices en web
  • Het conceptueel bedenken, ontwerpen/ontwikkelen van digitale advertenties voor tablet devices
  • Mobiele applicaties - uw content via de mobiele kanalen verspreiden
  • Consultancy en trainingen voor een digitale workflow

Zelf ervaren?

Voor een kundig advies, op maat design en verrassende elementen in uw product, kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij komen graag eens bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken.

Vision

Op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en interactief maken van digitale publicaties voor web, tablet en mobile devices streven wij naar een toppositie in de (inter)nationale markt.

Mission

Wij bieden onze klanten totaaloplossingen voor de nationale en/of internationale markt op het gebied van Digital Publishing. Cruciaal hierbij is de innovatie in kennis en producten, welke gedreven wordt door een flexibel en toegewijd team.