• Tablet

  CSinteractive BV neemt een actieve rol in de ontwikkeling van tablet applicaties voor haar klanten. Zo denken wij graag mee over de inhoud, de uitvoering en begeleiden wij het hele traject van A tot Z, geheel naar de wensen van de klant. Door middel van diverse modellen aan te bieden zijn er in iedere prijsklasse en uitvoering mogelijkheden tot een interactieve uitgave. Wij innoveren continu in zowel hard- als software, waardoor onze applicaties altijd zijn voorzien van de laatste features die op dat moment denkbaar zijn.

  portfolio tablet publications

 • Mobile

  Het merendeel van de huidige mobiele telefoongebruikers, hebben een smartphone. Een ideale manier om waar dan ook, direct content te kunnen benaderen en te gebruiken. Zo’n applicatie dient vooral functioneel en volledig te zijn. En een knappe, mooi vormgegeven User Interface zorgt voor een toename in gebruik. Samen met onze klanten en partners, werken wij aan applicaties die deze elementen samensmelt en kunnen wij op mobiele diensten een totaalpakket aanbieden.

  portfolio mobile publications

 • Web

  Internet, niet meer weg te denken vandaag de dag. Een ideaal podium om met uw content, naast uw andere uitingen, een groter publiek te bereiken. Daarnaast is het een goed platform ter ondersteuning aan bijvoorbeeld uw iPad- of mobiele applicatie. Onze vormgevers kunnen uw site de juiste look and feel geven en bouwen naar een effectief onderdeel binnen uw brand.

  portfolio web publications